top of page
Search
  • Writer's pictureAdmin

Wheel Yoga® v médiích

Na józe je krásné to, že je neomezená a otevřená novým přístupům - a tím je i Wheel jóga®.



Pamatujete si jak jste se cítili když jste byli poprvé na masáži? Právě tento pocit můžete zažívat znovu a znovu v rámci vaší jógové praxe. Příjemná masáž ve spojení s protažením vhodným pro každého stála za vznikem jógového kruhu, který vymysleli zkušení jogíni v New Yorku. Postupem času se s wheelem začaly cvičit klasické jógové pozice, kde kruh sloužil jako opora, diagnostická pomůcka nebo pomůcka pro prohloubení pozice.

Cvičení s yoga wheelem má vynikající výsledky v léčbě problémů s rovnováhou, pohybovým aparátem, používá se pro zmírnění bolestí při ischiasu nebo třeba  hypertenzi pánevního dna. Poznejte i vy novinku, která má smysl. Wheel Yoga®, která se na kruhu cvičí je zábavný a chytrý cvičební systém, který mají na svědomí češky Jana Najbrtová a Kateřina Mrugalová. Ty říkají, že tak jak jim, tak i vám Wheel jóga® pomůže najít rovnováhu těla i duše. Spojením východní moudrosti a západních možností působíte na své tělo, ducha i mysl. Je určena nejen zdatným jogínům, kteří hledají zpestření své praxe, ale také úplným začátečníkům. Posiluje hluboký stabilizační systém, protahuje a učí správnému držení těla. A to formou, u které se určitě nebudete nudit.

Vyzkoušet ji můžete každou středu ve studiu Yoga Shala Karlín nebo na některém z workshopů, které probíhají po celé republice. Pro lektory v současné době probíhají školení právě pod vedením Jany Najbrtové a Kateřiny Mrugalové.

Nejbližší certifikované školení se koná 22.-23.4. v Praze, 13-14.5. v Brně, na podzim a v zimě znovu v Praze.

Wheel jóga, když zdraví baví.

152 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page